Denní menu 

Pondělí 11.2.

Brokolicový krém s krutony (1,3,6,7,9)

  1. Hovězí guláš, žemlový knedlík 120g (1,3,6,7)
  2. Přírodní vepřový plátek s bylinkovým máslem, šťouchané brambory120g (1,6,7,9)
  3. Tortilla plněná kuřecími stripsy a čerstvou zeleninou 100g (1,3,7,9)

Úterý 12.2.

Frankfurtská s párkem (1,6,7)

  1. Farmářský steak z krkovice s pečenou cibulí, rozpečený chléb, hořčice 150g (1,3,6)
  2. Tagliatelle s kuřecími kousky a pestem ze sušených rajčat 100g (1,3,6)
  3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 100g (1,3,6,7)

Středa 13.2.

Hovězí vývar s játrovou rýží (1,3,6,9)

  1. Plněný bramborový knedlík uzeným masem s červeným zelím a cibulkou 3ks (1,3,6)
  2. Kuřecí játra na tymiánu, dušená rýže 150g (1,6)
  3. Pikantní masová směs, bramboráčky 120g (1,3,6,7,9)

Čtvrtek 14.2.

Kyselačka (1,3,6,7)

  1. Pomalu pečená vepřová kýta s dušenou mrkví a vařeným bramborem 120g (1)
  2. Špagety Carbonara 300g (1,3,7)
  3. Marinované kuřecí prso s fazolovými lusky na slanině, americké brambory120g (1,6,9)

Pátek 15.2.

Dršťková (1,6,9)

  1. Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík 120g (1,3,6,7)
  2. Grilované medailonky z vepřové panenky, hranolky, česnekový dip 120g (1,7)
  3. Holandský řízek podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou 150g (1,3,6,7)

 

                                                                         Cena menu včetně polévky 115 Kč