Denní menu 

Pondělí 20.5.

Dýňový krém (1,7,8,9)

  1. Maďarský hovězí guláš s houskovým knedlíkem 100g (1,3,6,7,9)
  2. Tortilla plněná trhaným vepřovým masem pečeném v BBQ omáčce s čerstvou zeleninou a čedarem 100g (1,3,6,7,9,10)
  3. Čevabčiči s vařeným bramborem s cibulkou a hořčicí 150g (1,3,6,9,10)

Úterý 21.5.

Frankfurtská s párkem (1,6,9)

  1. Náš bramborák s uzenou krkovicí a salátkem z kysaného zelí 100g (1,3,6,7,9)
  2. Špagety Quattro Formaggi s kuřecím masem 250g (1,3,7)
  3. Vepřová plec na kmíně s dušenou mrkví a mačkaným bramborem 120g (1,6,9)

Středa 22.5.

Drůbeží vývar s nudlemi (1,3,9)

  1. Přírodní hovězí pečeně s dušenou rýží 100g (1,9)
  2. Míchaný zeleninový salát se smaženými kousky lososa, rozpečená bagetka 250g/80g (1,3,4,6,9,10)
  3. Kuřecí plátek v rozmarýnovém těstíčku podávaný s bramborovou kaší a kyselou okurkou 100g (1,3,7,9)

Čtvrtek 23.5.

Rajčatová s nočky (1,3,9)

  1. Pomalu pečený vepřový bůček, chlupaté knedlíky, červené zelí 120g (1,3,6,7,9)
  2. Farmářské kuřecí kousky, hranolky 100g (1,6,9)
  3. Vaječná omeleta s listovým špenátem, petrželové brambory, mrkvový salát 150g (3,9)

Pátek 24.5.

Podkrkonošské kyselo (1,3,6,7,9)

  1. Svíčková na smetaně podávaná s houskovým knedlíkem 100g (1,3,6,7,9,10)
  2. Vepřové řízečky s vídeňským salátem 100g (1,3,9)
  3. Pikantní fazole s mletým masem zdobené červenou cibulkou, rozpečený chléb 250g (1,3,6,7,9)

 

       Cena menu včetně polévky 115 Kč